miércoles, 29 de septiembre de 2010

El conseller Joan Saura ha inaugurat avui el nou parc de Bombers de Sant Antoni de Vilamajor


Saura ha mostrat la seva satisfacció per la inauguració i ha destacat el paper imprescindible dels bombers voluntaris dins del sistema d’emergències de Catalunya
La construcció del nou parc ha suposat una inversió de gairebé mig milió d’euros per al Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació
El nou edifici consta de dues plantes, amb una superfície total construïda de 375 m2
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha inaugurat aquesta tarda el nou parc de Bombers Voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor, al Vallès Oriental, adscrit a la Regió d’Emergències Metropolitana Nord.
En la inauguració, l’alcalde accidental de Sant Antoni de Vilamajor, Alfons Navarro, ha mostrat la satisfacció del consistori per la inauguració d’aquest nou parc i ha donat un “suport ple als bombers, persones que posen la seva vida en perill per defensar la dels altres”.
Per la seva banda, el conseller d’Interior també s’ha mostrat satisfet per la inauguració i ha afegit que “els bombers voluntaris són una figura imprescindible per fer front a les emergències a Catalunya”. Saura també ha destacat el gran esforç del govern català en la modernització del Cos de Bombers, tot recordant “els 79 milions d’euros invertits en la renovació de les infraestructures, la renovació total de la flota de vehicles del Cos de Bombers, o la darrera inversió en mesures de millora, que han incorporat noves tecnologies al cos”. Finalment, Saura ha posat de relleu “la professionalitat i la vocació dels bombers catalans, tant dels funcionaris com dels voluntaris”.
A més de l’alcalde accidental de la població, el conseller Saura també ha estat acompanyat durant l’acte d’aquesta tarda pel subdirector general operatiu, Joan Rovira, el subdirector general tècnic, Josep Maria Juncosa, el cap de la Regió d’Emergències Metropolitana Nord, David Borrell i el cap del parc de Bombers de Sant Antoni Vilamajor, Albert Bucar, entre d’altres autoritats.

No hay comentarios: