martes, 18 de agosto de 2009

Risc «molt alt» d'incendis

Infocat en alerta; 25 comarques amb risc «molt alt» d'incendis.
Restriccions als massissos del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

El Pla especial d’emergències per incendis forestals a Catalunya (Infocat) continua en fase d’alerta, i, en base a les actuals condicions meteorològiques, el risc d’incendi forestal és molt alt, per això, des del cos d’Agents Rurals del Departament de Medi Ambient i Habitatge han activat el nivell 3 del PLA ALFA als massissos següents: muntanyes de Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Pradell (comarques del Baix Camp, Priorat, Ribera d’Ebre i Baix Ebre); serra del Montsant (Priorat, Garrigues i Ribera d’Ebre) i els Ports de Tortosa-Besseit (Baix Ebre, Montsià i Terra Alta).

L’activació del nivell 3 a aquests massissos implica la restricció d’accés a totes aquelles persones que no tinguin una relació de veïnatge amb la zona. Aquesta restricció serà efectiva a partir de les 9.00 hores d’aquest matí.

Aquest episodi d’altes temperatures acompanyades de baixes humitats tindrà especial importància al litoral i pre-litoral, sobretot cap a les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, així com en algunes zones de l’interior.

No hay comentarios: