domingo, 9 de agosto de 2009

Un incendi a Sant Celoni

Dues persones han resultat afectades per inhalació de fums .

Incendi amb dos focus
A un quart de cinc de la tarda, un policia local fora de servei ha alertat d'un incendi prop de la C-35 a l'alçada d'una bàscula de Repsol. Després de coordinar la policia local amb els Bombers s'ha demanat a ADIF que tallés la via del tren com a mesura preventiva amb el llançament d'aigua a la via. A dos quarts de cinc s'ha detectat un segon focus de foc a la zona erma de Penyes en un lloc anomenat can Pascual. Davant d'aquesta situació s'ha activat el Pla d'activació municipal per risc d'incendis (PAM) i el Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL) amb membres de l'Ajuntament de Sant Celoni i dels serveis d'emergències.

A l'extinció de l'incendi hi ha participat dotze mitjans terrestres dels Bombers i set mitjans aeris, dues ambulàncies i dinou efectius. L'incendi ha provocat que dues persones hagin tingut símptomes lleus per inhalació de fum, un home gran i una noia jove membre de les ADF i que no han hagut de ser hospitalitzats. Es desconeixen les causes del foc, però ha afectat quatre hectàrees de matolls i zona forestal.

Els Bombers han donat per controlat els dos focus de foc a les sis de la tarda tot i que encara no estaven extingits i s'ha pogut restablir el trànsit ferroviari. L'incendi ha obligat a desviar dos trens que anaven de Barcelona a Girona, per la línia de la costa passant per Mataró i Blanes, en lloc de passar per Granollers. Així el tren que havia de sortir a les 18.20 hores de Barcelona ha tingut un retard de 50 minuts per als usuaris, fins a les 19.11 de la tarda.

No hay comentarios: