sábado, 26 de septiembre de 2009

Interior convoca 160 noves places per accedir al cos de Bombers de la Generalitat

La Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, va obrir ahir la convocatòria de 160 noves places per a l'accés a la categoria de bomber/a de l'escala bàsica del cos de Bombers de la Generalitat.
D'aquesta manera, el DOGC va publicar les bases del procés de selecció dels 160 nous bombers/es mitjançant el sistema de concurs oposició. El termini de presentació de sol'licituds serà de vint dies naturals a partir d'avui i es podrà fer a diferents punts del territori.
Per accedir al cos de Bombers cal complir els següents requisits: tenir nacionalitat espanyola o la d'un dels altres estats membres de la Unió Europea; haver complert 16 anys i no haver complert 35; posseir el títol de formació professional de primer grau o graduat escolar; estar en possessió del permís de conducció de vehicles de la categoria C; posseir la capacitat física i psíquica necessària per exercir les funcions pròpies de les places; i no estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
El procés selectiu consistirà en una primera prova d'aptitud i coneixements, una prova física, conducció de vehicles pesants i lleugers, reconeixement mèdic, avaluació psicològica i coneixements de llengua catalana o castellana. Posteriorment hi haurà la valoració de mèrits i, per als què hagin aprovat, un curs selectiu a l'Institut de seguretat Pública de Catalunya.

Per a més informació sobre la convocatòria podeu trucar al telèfon 012 o consultar el web del departament d'Interior, www.gencat.cat/interior; o bé el de la DGPEiS, www.gencat.cat/emergencies

Cerdanyola del Vallès, 24 de setembre de 2009

No hay comentarios: