viernes, 24 de junio de 2011

Els Bombers de la Generalitat realitzen 1.046 sortides durant la nit de Sant Joan


D'entre tots aquests serveis, els més destacables han estat un foc de vegetació forestal, a l'Escala, i un atropellament greu a Llançà (l'Alt Empordà)
El telèfon d’emergències 112 ha rebut 2.062 trucades durant la revetlla
Els Bombers de la Generalitat han dut a terme un total de 1.046 sortides al llarg de tota la revetlla de Sant Joan des les 20.00 hores i fins a les 08.00 hores d’aquest matí.

Els serveis atesos dels Bombers han estat, bàsicament, per apagar incendis de contenidors i altre mobiliari urbà, de vegetació urbana i per a realitzar rutes de prevenció o seguiment de fogueres.
El servei més destacable ha estat un foc de vegetació forestal, a l'Escala. Els Bombers de la Generalitat han estat alertats de l'incendi a les 04.06 hores. El foc es troba en aquests moments totalment controlat i ha afectat una superfície aproximada d'1,5 hectàrees. Al llarg de la matinada, hi han estat treballant 34 dotacions terrestres, que han rebut el suport de 5 mitjans aeris a les 07.00 hores. En aquests moments, els Bombers remullen la zona afectada per les flames amb 31 dotacions terrestres i 2 helicòpters (un de comandament i un de bombarder). El foc ha afectat la superfície forestal de la cala Montgó, al sud de la zona urbanitzada. En cap moment no s'ha hagut de fer cap evacuació i cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l'incendi, les causes del qual encara no es coneixen i que investigarà el Cos d'Agents Rurals.
Cal destacar també un atropellament a Llançà, davant del Centre d’Atenció Primària, en què una persona ha resultat ferida greu i ha estat traslladada a l’Hospital de Figueres. L’avís s’ha rebut a les 03:04 hores de la matinada i una dotació dels Bombers s’ha desplaçat fins al lloc de l’accident.
A continuació detallem comarcalment els serveis realitzats al llarg d’aquesta nit entre les 20.00 hores i les 08.00 hores d’aquest matí.

MARESME
Dispositiu Preventiu
(Retens, assistències tècniques)-------------------------------1
Incendis de vegetació (agrícola, forestal, urbà)---------------56
Incendis diversos (contenidors, vehicles, habitatges…)---------34
Altres serveis (accidents trànsit, salvaments, recerques…)-----1

TOTAL--92
MES INFO AQUI

No hay comentarios: