viernes, 14 de agosto de 2009

Policia i agents forestals busquen un piròman als voltants de Sant Celoni

Els bombers estan buscant un piròman als voltants de Sant Celoni. Policia i agents forestals tenen proves que els vuit incendis que s'han declarat al Montseny en només tres setmanes han estat provocats, i per això han extremat la vigilància a la zona. Tots els focs s'han declarat al voltant de Sant Celoni i a primera hora de la tarda o ja de nit.
El 8 d'agost un incendi en tres focus va posar en alerta els serveis d'emergència. Es va declarar a la zona de Camps de Telleda, a Sant Celoni, i les flames van cremar gairebé cinc hectàrees de sotabosc i pi blanc. També van provocar el tall de la línia C2 de Rodalies.

Tres dies més tard, a gairebé un quilòmetre de distància, es va tornar a repetir un incendi a la zona de Can Riera de l'Aigua, que aleshores va cremar una superfície de 3.500 metres quadrats. El mateix patró s'ha anat repetint fins un total de vuit incendis en les tres últimes setmanes. Un dels principals temors és que l'aparició de nous intents es pugui estendre a les zones protegides.
MAPA

Informació 3cat24

No hay comentarios: