martes, 31 de mayo de 2011

Montnegre i el Corredor Operatiu 2011 cam.forest.


Dema dimecres, dia 1 de juny es posarà en marxa el dispositiu que en el Parc del Montnegre i el Corredor es desplega any rera any per a la vigilància i prevenció d’incendis forestals.
Enguany, des del parc es comptarà amb un operatiu format per 4 torres de guaita (amb 8 guaites per a cobrir els torns), 3 vehicles tipus pick-up amb kit d’intervenció immediata (amb 3 vigilants per cada vehicle), 2 coordinadors i 2 operadors de comunicacions. Aquest dispositiu mobilitzarà un total de 21 persones, que s'afegeixen als efectius habituals del parc, i estarà operatiu fins el proper 12 de setembre.
D’altra banda, també el proper 1 de juny arribarà a l’helisuperfície de Can Bosc (Dosrius) l’helicòpter bombarder dels bombers de la Generalitat, que hi romandrà tota la campanya, permetent una immediata actuació en cas de produir-se un incendi en l’àmbit del parc o el seu entorn. Durant l’estiu també es comptarà amb un vehicle de bombers que actuarà com a parc avançat situant-se segons convingui en les parts centrals del Montnegre (Hortsavinyà) o el Corredor (Can Bosc).

No hay comentarios: