jueves, 21 de mayo de 2009

La N-II, entre Calella i el Masnou, estarà tallada durant 9 hores el diumenge 24 de maig


Canvis en la línia C-10 (Mataró-Barcelona per la N-II).

El proper diumenge, 24 de maig, el Maresme acollirà el I Mig Challenge Costa de Barcelona-Maresme, un triatló internacional de mitja distància que ha atret a més de 2.000 participants. Aquesta prova esportiva consisteix en nedar 1.900 metres, còrrer en bicicleta 90 km i a peu 21 km. La realització de la cursa ciclista obliga a tallar la Nacional II, la C-1415 (Argentona) i la B-510 (Dosrius). El període estimat del tall circulatori és d'unes 9 hores.
A les 6 de la matinada es començaran a tallar aquestes vies de circulació a fi de facilitar que els esportistes puguin competir amb la màxima seguretat. L'alternativa per als conductors serà l'autopista C-32 que, gràcies a l'acord al qual han arribat el Consell Comarcal del Maresme, l'ajuntament de Calella i la concessionària ACESA, serà de lliure accés per als conductors que es vegin afectats pel tall de la N-II.

A les entrades a l'autopista des dels accessos del Maresme, voluntaris de les ADF lliuraran als usuaris un tiquet que els facilitarà el pas sense haver de pagar peatge. El Consell Comarcal del Maresme (2/3 parts) i l'ajuntament de Calella (1/3) assumiran el cost econòmic.L'hora prevista per obrir de nou la N-II al trànsit rodat és les 15.30h.

La circulació es reestablirà a la C-1415 i a la B-510 tant punt hagi passat l'últim corredor.Afectacions circulatòries en els nuclis urbans i en línies d'autobúsLa celebració del I Challenge Costa de Barcelona-Maresme també repercutirà en la circulació interna dels municipis pels quals passa la cursa ciclista (Calella, Sant Pol de Mar, Canet de Mar, Arenys de Mar, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres, Mataró, Argentona, Dosrius, Cabrera de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i El Masnou).Les policies locals de cada municipi han establert rutes alternatives. Podeu consultar-les, clicant aquí.

També es veurà afectat el recorregut de la línia d'autobusos C-10 (Mataró- Barcelona per N-II). L'empresa ha creat una ruta alternativa. Podeu veure els canvis, clicant aquí(2).

Es recomana a la població que, en la mesura del possible, el diumenge 24 de maig eviti els desplaçaments en vehicles i si volen acostar-se a Calella, on començarà i finalitzarà el mig triatló Challenge, ho faci en tren.Per veure el recorregut de les tres modalitats del triatló, cliqueu aquí

No hay comentarios: