sábado, 19 de marzo de 2011

Sis morts i un ferit en estavellar-se un helicòpter antiincendis a Terol


L'aparell pertany al parc mòbil del servei d'extinció d'incendis del govern d'Aragó
Les víctimes es dirigien a apagar un conat d'incendi a la serra de Javalembre
Sis treballadors del servei d'extinció d'incendis del govern d'Aragó han mort i un altre ha resultat ferit a Terol a l'estavellar-se l'helicòpter en el qual viatjaven a apagar un conat d'incendi en la zona de Villel (a uns quinze quilòmetres al sud de Terol), segons han informat fonts de l'executiu aragonès.
L'helicòpter, en el qual pel que sembla podrien viatjar una brigada antiincendis aerotransportada, havia partit de la base de Alcorisa (Terol) i pel que sembla s'ha estavellat al terme municipal de Villel, a la serra de Javalembre.
Les restes de l'aparell han estat localitzades cap a tres quarts de tres de la tarda per un helicòpter de la Guàrdia Civil que l'estava buscant, un cop s'havia rebut l'avís des del departament de Medi Ambient aragonès que s'havia perdut contacte amb l'aparell sinistrat.
El ferit ha estat traslladat a l'Hospital Bisbe Polanco de Terol. El president aragonès, Marcelino Iglesias i el conseller de Medi Ambient, Alfredo Boné, es traslladaran a la zona aquesta tarda.

No hay comentarios: