domingo, 24 de julio de 2011

Bombers de la Generalitat posa en marxa el seu perfil a Twitter


Entra en funcionament @bomberscat per informar de l’actualitat i dels serveis d’emergència més destacats en què actua el Cos de Bombers de la Generalitat
Entra en funcionament el perfil dels Bombers de la Generalitat de Catalunya a la xarxa social Twitter. El compte té el nom de @bomberscat i té per objectiu principal publicar missatges curts per informar dels serveis més destacats en què està actuant el Cos de Bombers.
En aquest sentit, el Twitter permetrà fer un seguiment “online” de l’evolució d’un servei rellevant, així com també d’aquells serveis que puguin implicar la intervenció de diferents direccions generals, o departaments, a través dels hashtags, és a dir, d’etiquetes que permeten seguir els tweets d’un servei o temàtica en concret.
El perfil @bomberscat a Twitter s’utilitzarà com a canal per donar suport a les notes de premsa que es pengen als webs de la Generalitat, d’Interior i de la Direcció General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DGPEIS). A més, també s’utilitzarà com a recordatori de les diferents convocatòries de rodes de premsa o actes i activitats diverses de la DGPEIS en general i del Cos de Bombers, en particular.
El compte @bomberscat està gestionat per l’Àrea d’Informació i Comunicació de la DGPEIS. Amb la utilització d’aquesta eina 2.0, s’incrementa la immediatesa en la informació de serveis adreçada, no només als mitjans de comunicació, sinó també a la ciutadania en general.
Aquest compte a Twitter se suma a la seixantena de canals amb què actualment ja compta la Generalitat de Catalunya per comunicar i difondre l'activitat i els serveis als ciutadans.

No hay comentarios: