viernes, 1 de enero de 2010

Els Bombers de la Generalitat reben 171 avisos relacionats amb el fort vent

Els Bombers de la Generalitat han rebut un total de 171 avisos per incidències relacionades amb el vent i que han tingut lloc bàsicament a l'Àrea Metropolitana de Barcelona al llarg del matí. En total, d'aquests avisos 106 corresponen a la Regió d'Emergències Metropolitana Nord (Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Barcelonès nord), 62 a la Regió Metropolitana Sud (Baix Llobregat, Anoia, Alt Penedès, Garraf i Barcelonès sud). Els altres avisos corresponen a la Regió de Tarragona (9) i a la de les Terres de l'Ebre (5).
En tots els casos s'ha tractat de retirar branques d'arbres malmeses pel vent, arbres mig tombats, elements estructurals que haurien pogut caure a la via pública (tendals, semàfors, planxes metàl'liques, uralites, rajoles, cables...) i decorats de Nadal mig despresos per la força del vent. En els avisos en què els Bombers han hagut de fer sortida i treballar, no s'ha registrat cap persona afectada.
Pel que fa a la resta de serveis, no hi ha hagut cap incidència remarcable ni al llarg del vespre passat, ni durant la revetlla de Cap d'Any i al matí d'avui.
L'Àrea d'Informació i Comunicació de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments us desitja un molt bon any nou.
Cerdanyola del Vallès, 1 de gener de 2010

No hay comentarios: