lunes, 18 de enero de 2010

Saura elogia la professionalitat del cos de Bombers i anuncia millores tècniques, organitzatives i formatives per reforçar la autoprotecció dels que t

•Els Bombers incorporaran càmeres als avions per vigilar els incendis des d’alçada, crearan una unitat especialitzada en suport logístic i consolidaran el model d’atac als incendis a través de les columnes mòbils, entre altres millores anunciades avui per Joan Saura.
•El conseller i el cap dels Bombers, Joan Rovira, coincideixen que la mort dels cinc bombers a Horta de Sant Joan va ser un “accident imprevisible i inevitable” que ha causat molt dolor en el Cos de Bombers i que, per evitar que es torni a repetir, cal incorporar l’experiència al procés formatiu dels Bombers.
•Joan Saura expressa el seu total suport al cos de Bombers i demana que no es faci demagògia sobre les causes de l’accident. També felicita la jutgessa de Gandesa i els Mossos d’Esquadra per la investigació duta a terme i explica al Parlament alguns detalls que han portat a la detenció dels dos presumptes responsables.
MES INFORMACIÓ AQUI

No hay comentarios: